CaroZANG - pitanja i odgovori

Kome je namijenjen CaroZANG?
CaroZANG je namijenjen pacijentima sa rakom i pacijentima sa autoimunim oboljenjima. Aktivni sastojci u CaroZANG-u mogu da doprinesu poboljšanju općeg stanja, da poboljšaju imunitet i da vam pomognu da se izborite sa vašom bolesti.

Kako se koristi CaroZANG?
Preporučena dnevna količina CaroZANG-a za pacijente sa rakom je jedna do dvije flašice dnevno (250 do 500 ml). Preporučena količina CaroZANG-a za pacijente sa autoimunim oboljenjima je jedna flašica dnevno (250 ml). Preporučuje se korištenje tokom dana, prije obroka ili uz obroke.

Da li se CaroZANG može pomiješati sa vodom ili hranom?
Da, CaroZANG se može miješati sa vodom, drugim sokom, možete dodati šećer ili med, ili dodati začine da promijenite ukus. Molimo vas da se pridržavate preporučene dnevne količine CaroZANG-a.

Da li se CaroZANG može koristiti dok primam ”standardnu terapiju” za moje oboljenje?
Da. Aktivni sastojci u CaroZANG-u mogu da doprinesu poboljšanju općeg stanja, da poboljšaju imunitet i da vam pomognu da se izborite sa vašom bolesti.

Da li treba da se pridržavam uputstva za korištenje CaroZANG-a?
Na osnovu raspoloživih informacija, preporučuje se da koristite CaroZANG tokom dana, prije ili uz obroke.

Koliko dugo traje da se vide efekti CaroZANG-a?
Na osnovu raspoloživih informacija znamo da pacijenti koji boluju od autoimunih oboljenja će moći da vide prve efekte CaroZANG-a u prvih sedam dana korištenja. Pacijenti sa rakom također mogu osjetiti prve efekte CaroZANG-a u prvih nedelju dana korištenja. Puni efekat CaroZANG-a kod pacijenata sa rakom se može očekivati za nekoliko mjeseci.

Koliko dugo treba da koristim CaroZANG?
Dok god osjećate korisne efekte upotrebe. Na osnovu raspoloživih informacija CaroZANG treba koristiti kontinuirano da bi se uspostavio i održao njegov pozitivni efekat.

Da li mogu da prekinem i ponovo počnem korištenje CaroZANG-a?
Na osnovu raspoloživih informacija, mi vam preporučujemo da koristite CaroZANG kontinuirano da bi ste postigli optimalne rezultate.

Po čemu se CaroZANG razlikuje od drugih sokova?
CaroZANG je nutraceutik koji se sastoji od prirodnih, organskih sokova ljubičaste mrkve, nara i limuna. Količina aktivnih supstanci u CaroZANG-u je standardizirana i optimizirana da poboljša opće zdravstveno stanje, da poboljša imunitet i da pomogne pacijentima u borbi sa njihovom bolesti.

experience